Translate

вівторок, 17 травня 2016 р.

Миколай на порозі

18 грудня
Напередодні найжаданішого та найулюбленішого зі свят - Дня Святого Миколая (покровителя всіх дітей на землі) наша школа радісно зустрічає цікавих і бажаних гостей. Сьогодні нас вітають старші товариші – свідома, активна молодь міста!
Ось до одного з корпусів закладу вже заходить гамірлива, схвильована юрба – це студенти-першокурсники історичного факультету Криворізького національного університету, вони тут вперше. На зустріч з нами їх надихнули товариші-однокашники, колишні вихованці і випускники «дев`ятки». Нові знайомства, вітання, налагодження контакту – завжди хвилюючий і радісний момент.


  Посиденьки супроводжуються іграми та забавками, наші нові друзі приготували цікаві, зворушливі привітання і, звичайно ж, солодкі подарунки для кожної групи! Дівчата Юлія та Анастасія (вони являються активом студентського гурту) від імені усіє спільноти обіцяють відтепер товаришувати з нами, спілкуватись і всіляко приймати участь у нашому житті; що ж, ловимо на слові! Дякуємо вам, вітаємо з Миколаєм та чекаємо нових зустрічей!
Та далі ще одна важлива і хвилююча подія – справжня новорічна вистава: Дід Мороз та Снігуронька, сірий Вовк та хитра Чаклунка, Змій-Горинич та інші персонажі святкового дійства не лишили осторонь жодного маленького (та й дорослого!) глядача. Яскраві костюми, креативні сюжетні конкурси, безліч солодких призів, весела новорічна історія – що ще потрібно для того, щоб поринути в атмосферу казкових пригод і справжніх різдвяних чудес?! 
 А приготували цей чудовий подарунок - молодіжний комітет ПАТ «Південний гірничо-збагачувальний комбінат» на чолі з провідним спеціалістом по роботі з молоддю, Катериною Юріївною Циганок. Найтепліші поздоровлення з найкращими побажаннями висловив начальник відділу з соціальних питань  ПАТ «ПівдГЗК» Миколай Васильович Скорик, передавши новий професійний спорт-інвентар у якості презенту «під ялинку». Дякуємо вам, любі наші гості, дякуємо вам за свято! Хай Святий Миколай оберігає тепло і добробут у ваших домівках, зі світлим святом!




1 коментар:

  1. містер Педро абсолютно неймовірний. він був таким чуйним, таким терплячим і чесним і просто чудово виконував свою роботу кредитного спеціаліста. Я куплю з ним кожен майбутній будинок, якщо коли-небудь переїду в округ Колумбія. він просто найкращий». Я рекомендую всім, хто тут шукає позику, зв’язатися з кредитним спеціалістом Педро на електронну адресу... pedroloanss@gmail.com зателефонувати в WhatsApp: +18632310632

    ВідповістиВидалити