Translate

вівторок, 17 травня 2016 р.

Перші новорічні вітання

17 грудня 2014 р.
   Цей день став початком вітальних поздоровлень з новорічними святами від міської громадськості, трудових та учнівських колективів, волонтерів, благодійників.
  Зранку група вихованців закладу у кількості 40 чоловік прибула до спортивно-розважального комплексу «Ескоріал» . Тут дітей чекала  цікава розважально-ігрова програма підготовлена та проведена професійними аніматорами. Потім пройшли змагання з боулінгу, а по-завершенню  кожна дитина отримала солодкий новорічний подарунок та теплий светр.  Організаційні та фінансові складові заходу взяв на себе благодійний фонд Едуарда Самоткала.




По обіді до дітей завітали представники міської МЧС. Спілкування вихованців з представниками однієї з найнебезпечніших професій у світі, невеличка концертна програма та солодкі подарунки – така програма зустрічі. Задоволення від спілкування отримали усі присутні, а тому домовилися зустрічі у різних форматах організовувати регулярно.




  А під вечір до закладу завітала група студентів  географічного факультету педуніверситету.  Майбутні педагоги швидко оволоділи увагою дітлахів та провели цікаву ігрову програму. У особистісному спілкуванні вони відповідали на чисельні запитання дітей, які активно цікавилися студентським життям, уподобаннями молодих людей та іншим. Ну, а на прощання солодкий подарунок для кожної дитини.
  Цей день виявився для дітлахів дуже багатим на солодощі, цікаві зустрічі та знайомства.  

Немає коментарів:

Дописати коментар