Translate

вівторок, 17 травня 2016 р.

Пролунав останній дзвоник.

Останні приготування до свята. Схвильовано виглядають випускники.  Шкільне подвір’я наповнюється дитячим радісним гомоном. Запрошені на свято друзі, а це: депутати Криворізької міської ради Дмитро Шевчик та Ігор Левицький; депутат Інгулецької районної у місті ради Валерій Москальченко;  помічник прокурора Інгулецького району Роман Чубенко;




представниця адміністрації Півд.ГЗК Оксана Білоус; керівники Інгулецької паланки реєстрового козацтва Вадим Царенко та Михайло Михайленко; директор ДЮСШ№2 Петро Малиш та інші. Кожен з гостей прийшов привітати дітей з закінченням навчального року та вручити особисті подарунки .


Урочисто лунає гімн у супроводі  дітей та присутніх на святі гостей. Вітальні промови та нагородження кращих за різними номінаціями. Вдячні слова дітей на адресу педагогів та гостей свята. І традиційний вальс випускників.









  По закінченню свята загальне фото на пам’ять і випускники проходять під супроводом класного керівника  на останній свій урок.
Побажаємо випускникам успішної здачі ЗНО, а всім дітям проведення гарних, змістовних та цікавих на події літніх канікул.

Немає коментарів:

Дописати коментар