Translate

вівторок, 17 травня 2016 р.

Свято Миколая – на відмінно!

  Сьогодні християнський світ відзначає день святителя Миколая Чудотворця, що вшановується як захисник простих людей, опікун бідних, сиріт та взагалі усіх діточок на планеті. Напередодні світлої днини учні нашої школи мали багато цікавих, різнопланових зустрічей зі своїми старшими друзями та доброчинцями: студентами Криворізького національного університету,
молодіжним комітетом ПАТ «ПівдГЗК», працівниками криворізького відділення МНС які прибули до закладу разом з дружиною юних пожежників, побували на кондитерській фабриці компанії АВК, відвідали спортивно-розважальний комплекс «Ескоріал» за ініціативи депутата міськради Едуарда Вікторовича Самоткала, та й взагалі, були усіляко оточені теплотою привітань і численними сюрпризами та подарунками.


Тож і у самий святковий день, звичайно ж, не обійшлося без поздоровлень наших найближчих друзів, шефів, людей, що активно допомагають нам, приймають участь у житті і розвитку школи. Яскравий концерт у нарядно прикрашеній залі став справжньою мажорною кульмінацією Миколайових частувань: пісні, танці, зворушливі діти-янголи, кумедне чортеня, кмітливий козак і інші герої цього дійства продемонстрували неабиякий артистичний талант молодих акторів, було весело! 
Почесний громадянин м. Кривого Рогу, голова Інгулецької районної у місті ради, Євген Вікторович Рижков, привітав нас теплими словами поздоровлень та солодкими подарунками, а до його вітань долучилися і заступник голови Інгулецької районної у місті ради, депутат Інгулецької районної у місті ради, Сергій Васильович Жеребило, і депутат Інгулецької районної у місті ради, представник благодійного фонду «Українська перспектива» в Інгулецькому районі, Георгій Петрович Похіл, і виконуюча обов`язки начальника відділу освіти Інгулецької районної у місті ради, Ірина Станіславівна Козлова; а отже подарунків за сьогоднішній день ми отримали чимало!
Та це ще далеко не все! Інгулецька районна організація «Батьківщина», у складі Сергія Володимировича Костомахи, Володимира Ілліча Кручеля, Костянтина Миколайовича Савченка, Анатолія Івановича Кравченка і Олега Івановича Фербея, завітала до нас з вітаннями та презентами.
 Благодійний фонд «Приятелі дітей» в особі нашого давнішнього друга В'ячеслава Повші провів тренінгове заняття «Рівний-рівному. Соціальний орієнтир», учасники отримали цінні подарунки – наручні годинники, термокружки, солодощі тощо. А дякуючи Валерію Івановичу Москальченко - президенту Криворізької федерації вільної боротьби, депутату Інгулецької районної у місті ради та депутатам Інгулецької районної у місті ради Олегу Васильовичу Ляденко, Павлу Олександровичу Станкову , ми отримали на Миколая новенький, м`якенький диван! 
 В цей святковий день отримали діти солодощі та інші смаколики від прокурора Інгулецького району Олексія Івановича Кривенко та помічника прокурора Романа Івановича Чубенко.  І ясна річ, що привітати нас не оменули і наші янголи-охоронці, друзі і постійні помічники: головний спеціаліст  з охорони дитинства управління освіти і науки виконкому Криворізької міської ради - Олена Миколаївна Бородавка, депутат Криворізької міської ради – Олександр Михайлович Короленко, депутат Криворізької міської ради – Ігор Васильович Левицький, помічник депутата Верховної ради України Усова Костянтина Глібовича - Геннадій Анатолій Шаповалов,
начальник відділу кадрів ПАТ «ПІВДГЗК» - Оксана Володимирівна Білоус, отаман Інгулецької паланки українського реєстрового козацтва – Вадим Миколайович Царенко та заступник отамана Інгулецької паланки українського реєстрового козацтва – Михайло Іванович Михайленко. Ці люди вже давно є частиною нашої великої родини, приймають активну участь у житті «дев`ятки», допомагають ділом і на свята приходять не з порожніми руками!
А по закінченні частувань на наших учнів чекає нова пригода – відкриття районного «ялинкового містечка»: святкова метушня, забавки, сміх та гамір, весела та цікава розважальна програма! Що ж, рушаймо святкувати! І мабуть, це ще й не усі сюрпризи від Святого Чудотворця Миколая, цього року він особливо прихильний до нас. Чого і вам бажаємо!









Немає коментарів:

Дописати коментар