Translate

вівторок, 17 травня 2016 р.

КОЛЯД , КОЛЯД , КОЛЯДА …

06 січня
   Зимові канікули у самому розпалі, щодня наші вихованці приймають друзів з вітаннями, або ж і самі вирушають у гості. Така вже традиція, що у Святвечір до оселі запрошуються найдорожчі люди, лунають поздоровлення, перші колядки…
  Тож і ми не оминули цього чудового звичаю, у переддень Різдва Христового наша святково вбрана школа зустрічала почесних гостей: секретаря Криворізької міської ради – Сергія Васильовича Маляренка, заступника міського голови – Валентину Миколаївну Бєрлін, начальника служби у справах дітей Криворізької міської ради – Ларису Миколаївну Хоружеву, заступника голови Інгулецької районної у місті ради – Сергія Васильовича Жеребило, заступника начальника відділу освіти Інгулецької районної у місті ради – Ірину Станіславівну Козлову, начальника служби у справах дітей Інгулецької районної у місті ради – Сергія Миколайовича Совенка. 



   Та і вітали почесних гостей, як того потребує звичай – колядками та щедрівками, гамірним різнобарв`ям з пісень, танців, жартів та веселих пустощів. Ох і натішилися ж ми з Кози, що трохи не «відкинула копитці» прямо під час свого виступу, з її метушливої Господині, з Лікаря-Аптекаря, що не міг впоратися з напівживою Козою та й з інших персонажів цієї різдвяної феєрії. Насамкінець схвильовані виставою вихованці отримали найкращі побажання та солодкі подарунки від наших гостей, кожен особисто. Тож усіх зі святом! Христос рождається - славімо Його!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар