Translate

вівторок, 17 травня 2016 р.

Дід Мороз з АШАНу

  Зимні свята, що розпочалися зі Святого Миколая та триватимуть аж до Водохреща, цьогоріч є вельми щедрими на подарунки та приємні сюрпризи до втіхи наших вихованців. Усі давні товариші, наставники та помічники знайшли час і можливість завітати до нас з поздоровленнями та найтеплішими побажаннями, це стосується і нових друзів нашої школи. Тож свята тривають, а разом з тим, приємні несподіванки.
 І ось ще одне справжнісіньке новорічне диво прийшло до нашої оселі – дарунки від Діда Мороза! Дарунки від справжнього Діда Мороза (ми писали йому листи зі своїми побажаннями, і він їх, уявляєте, виконав)! Забажав іграшку – отримав іграшку, забажав аудіоплеєр – тримай свого плеєра; сучасні ґаджети, спортивне приладдя та фірмовий одяг – усе як замовляли! Чи це не сон? Як усе це могло б статися насправді, якби Діда Мороза не існувало?


До речі, доставили нам цінні подарунки: директор філіалу «АШАН Кривий Ріг» - Юлія, її


засупник – Наталя, менеджери гіпермаркету – Сергій та Марина. Виявляється, працівники саме цієї установи і передали усі наші листи з побажаннями особисто Діду Морозу! Точніше, вони розмістили їх на новорічній ялинці в своєму магазині, і коли Дідусь Мороз приходив за покупками, він щоразу звертав увагу на чийсь лист – так і виконалися усі бажання!
 Можливо і ти, шановний читач, зустрічав того кумедного дідугана біля святкової АШАНівської ялинки, а, можливо, й допомагав йому при виборі подарунку. Дякуємо тобі, якщо це так! Дякуємо адміністрації «АШАН Кривий Ріг» за надзвичайну, казкову та відмінно проведену акцію! Дякуємо кожному Діду Морозику нашого міста, хто долучився до цієї ініціативи! Дякуємо за ваші теплі серця, що зігрівають нас ще дужче у такі нелегкі часи; дякуємо, що не полишаєте нас! З Новим роком і Світлим Христовим Різдвом!

Немає коментарів:

Дописати коментар